Antrenor.net Forum Diğer Kategoriler Off-Topic 2025 yılında iphone 13 / 13 Mini Kullanmak
2025 yılında iphone 13 / 13 Mini Kullanmak
admin
2025 yılında iphone 13 / 13 Mini Kullanmak
0
19
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
admin Administrator
  • Konular79
  • Mesajlar80
  • Rep puanı 0
2025 yılında iphone 13 / 13 Mini Kullanmak, Herkese merhaba, 2025 yılının başlarında iPhone 13 Mini aldım. Şu anda aktif olarak kullanıyorum. Genel olarak kullanıcı deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. Günümüz koşullarında güncel modellere ulaşmakta zorlanan arkadaşlar bence iphone 13 / 13 Mini ikilisinden birini tercih edebilirler. Düşünceme göre en az 2 yıl daha güncelleme alacak. Güncelleme bittiğinde güvenlik güncellemesi almaya devam edecektir. Bildiğiniz gibi IOS 26 çıktı ve bu güncellemeyi de 13 serisi telefonlar alacaklar. Ben şu anda IOS 17.7 sürümünü kullanıyorum. Yeni sürümlerin telefonu yavaşlatacağını düşündüğüm için güncelleme yapmayı düşünmüyorum. Bütçe bakımından dar bir bütçeniz varsa bu seriyi önerebilirim. Eğer mevcut durumunu iPhone 14 ve üzerini almaya yetiyorsa elbette o modelleri tercih etmenizde fayda var. 
Şarj bakımından değerlendirecek olursak, çok fazla sosyal medya kullanmayan biri olarak günde bir defa şar ediyorum. Telefonda oyun oynamıyorum. Aramalar ve Whatsapp konuşmaları yapıyorum. Bu durumda şarjı bana yetiyor. Yoğun kullanımda nadir de olsa akşam saatlerinde ikinci kez şarj ettiğim oluyor. Pil sağlığı iyi bir telefon ile bir günü çıkaracaktır. Şimdilik deneyimlerim bu şekilde. Herhangi bir sorunuz var ise yazabilirsiniz.

Foruma Git: